Varsinainen viikko 10/2021

Varsinainen viikko 10/2021

Hei!

Tällä viikolla etäkuntiksessa on luvassa kulttuurivastaavien ohjelmaa! Muista myös tulevat tapahtumat, kerhojen toiminta-avustukset ja muiden osakuntien vuosijuhlakutsut!

Ke 10.3. klo 19 Kuntailta

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

10.3. Kuntailta

Tämän viikon kuntaillassa simuloidaan pubi-iltaa! Ohjelmassa on eräänlainen kultsien virtuaalinen pubi-ilta tai kultsi-iltama. Kuten pubissakin, voi kuntiksessa tällä viikolla tavata uusia ihmisiä ja jutella vanhojen kavereiden kanssa. Ehkä kuulee jotain salaisuuksia tai kummia tarinoita pikadeiteillä.

Yhteisosiossa on mahdollista lähetellä noloja selfieitä itsestään tanssimassa tai vetäistä Kikkaa karaoke -esityksenä, jos on ihan pakko ja tuntuu, ettei Kettutytöllä ole tarpeeksi viihdykettä.
Koronasta huolimatta kisataan joukkueissa pubivisassa, jossa on erilaisia kulttuuriaiheisia kysymyksii. Jos on tosi omnipotentti tyyppi voi halutessaan myös varata nurkkapöydän ja kisata visassa yksin ja rohmuta kaiken kunnian mahdollisesta menestyksestä.

Tämän viikon kuntiksessa on mahtava tilaisuus esimerkiksi tutustua uusiin osakuntalaisiin, jos syksyn tapahtumat jäivät välistä tai tuntuu, ettei ole vielä päässyt osauntaporukkaan sisälle.

Zoom-linkki kuntailtaan:

https://helsinki.zoom.us/j/6148438748?pwd=dEZpelMwTWFuL2tkdVVkdUgvMHVSdz09

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

Tavataan kuntiksessa!

TULEVAT TAPAHTUMAT:

Varjovujut lauantaina 27.3. klo 18
Tämän vuoden vuosijuhlat juhlitaan vasta kesällä 31.7., mutta juhlimme VSO:ta varsinaisella vuosijuhlaviikolla huhtikuussa varjovujujen merkeissä! Varjovujut järjestetään etänä ja ne ovat ilmaiset. Illan aikana muistellaan menneitä juhlia ja tutustutaan juhlahistoriaan kuvien kera.

Lähetä siis vuosijuhlamuistosi kuraattorille 22.3. mennessä osoitteeseen vso.kuraattori@gmail.com. Löydät tarkemmat tiedot täältä.

Kevätsitsit lauantaina 17.4.
Ei ole kevättä ilman sitsejä, järjestettiin ne sitten tavalla tai toisella! Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta laita kalenteriin la 17.4., sillä tällöin juhlimme vuoden ensimmäisiä sitsejä.

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Vastaa etätapahtumakyselyyn 27.3. mennessä!
Koska ajat ovat erikoiset ja jatkunevat määrittelemättömään päivämäärään asti, haluamme kartoittaa osakuntalaisten fiiliksiä ja toiveita osakuntatoiminnan suhteen. Tapahtumista ja meiningistä ei tarvitse luopua, mutta tarvitsemme teidän apuanne toiminnan suunnitteluun. Vastaa siis etätapahtumakyselyyn ja anna ideasi julki!

Kaikki toiveet, ajatukset ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Lisäksi 27.3. mennessä vastanneet osallistuvat arvontaan! Arvonnan voittaja julkistetaan varjovujuilla. Arvontapäivän jälkeenkin saa edelleen laittaa ideoita tulemaan. Vastaa etätapahtumakyselyyn täältä.

Kerhojen toiminta-avustus haettavana 24.3. asti.
Kerhojen toiminta-avustukset ovat haettavana ja hakemus pitää laittaa 24.3. mennessä osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi. Hakemukseen tulee liittää vuoden 2020 toimintakertomus, sekä vuoden 2021 talousarvio. Vuodelta 2020 on lähetettävä myös tilinpäätöstiedot tai muulla tavalla eritellä, mihin kerhon rahoja on käytetty vuonna 2020 ja mikä kerhon taloudellinen tilanne on.

Lisätietoja voi kysyä taloudenhoitaja Katri Reimanilta osoitteesta taloudenhoitaja.vso@gmail.com.

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.