Varsinainen viikko 10/2020

Varsinainen viikko 10/2020

Hei,

ihastuttavaa maaliskuuta kaikille! Keskiviikkona kannattaa saapua osakunnalle rentoutumaan tenttiviikon keskellä, kun kuntiksessa leikitään.

Muista myös viimeistään nyt ilmoittautua mukaan vuoden kohokohtaan eli vuosijuhlille! Ilmoittautuminen on auki 5.3. asti. Koko viikon ohjelma on nyt julkaistu, lue alempaa mitä kaikkea jännittävää on luvassa!

Tänään ehtii myös hakea vielä stipendejä!

Ke 4.3. klo 19 Kuntailta

 

Keskiviikkona 4.3. klo 19

Kuntailta

Keskiviikkona osakunnalla leikitään! Ohjelmassa on aikuisempaankin makuun sopivia seuraleikkejä ja rentoa hengailua. Tuttuun tapaan leikkiä ei tarvitse tyhjällä vatsalla, sillä kestimestaristo loihtii meille iltapalaa.

Hae vuosijuhlatoimikuntaan!

Hei rakkaat osakuntaystävät!

Kiinnostaako vuosijuhlien järkkäily, mutta et halua isoa vastuuta ja haluat juhlia täysillä? Nyt tähän pulmaan on kehitetty ratkaisu. Voit hakea jäseneksi vuosijuhlatoimikuntiin! Mahdollisia toimikuntia on tänä vuonna kaksi: sillis- ja koristelutoimikunta.

Sillistoimikunnassa vastuunasi on silliksen ohjelman järkkäily. Haluaisitko kenties makoilla pallomeressä tai hyppiä jättitrampoliinilla osakunnalla? Tässä toimikunnassa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin sillisbudjetti käytetään.

Koristelutoimikunnassa vastuullasi on juhlapaikan koristelu ennen pääjuhlaa. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan juhlapaikan lopulliseen ulkonäköön ja hankkia niitä koristeita, jotka ovat se kuuluisa piste i:n päällä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä vuosijuhlamestareihin (Eevi Laine & Loviisa Savontaus).

eevi.laine@helsinki.fi

loviisa.savontaus@helsinki.fi

terveisin,

Vuosijuhlamestarit

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA:  

21.3. Varsinaissuomalaisen osakunnan 114. vuosijuhla

Tervetuloa viettämään Varsinaissuomalaisen osakunnan 114. vuosijuhlaa Nikolai Sinebrychoffin rakennuttamaan panimorakennus Kiltakellariin. Tänä vuonna juhlimme rakasta osakuntaamme 21.3.2020.

Cocktail-juhlaa vietetään perinteisesti ennen iltajuhlaa Uuden Ylioppilastalon 6. kerroksessa. Sunnuntaina 22.3. sillis on katettu samaan paikkaan juhlijoiden iloksi. Viikon muu ohjelma päivittyy myös lähempänä h-hetkeä.

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/1933373483474108/

Ilmoittautuminen on auki 5.3. klo 24 asti osoitteessa: https://kide.app/events/a117e026-1f92-42f0-b9ff-fbb83b12ec44

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joten olethan tarkkana, että ostat oikean lipputyypin. Huomaathan, että sillislippu pitää ostaa erikseen. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä maksujärjestelmästä, ole yhteydessä vuosijuhlamestareihin.

eevi.laine@helsinki.fi

loviisa.savontaus@helsinki.fi

Lämpimästi tervetuloa!

16.3.-22.3. Vuosijuhlaviikon ohjelma

 

Maanantai
Viikon korkkaamme käyntiin tanssiharjoituksilla civis Vilma Toivosen johdolla sekä osakunnan siivouksella. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa ja juomaa!

Tiistai
The Real Bowlersin (RB) vuosijuhlakeilaus on tänä vuonna Masters Challenge! Ranteiden letkeytys alkaa klo 17 ja itse keilaus klo 18. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen tulevat myöhemmin.

Keskiviikko
Vuosijuhlakokous. Kokouksessa virittäydytään vuosijuhlatunnelmaan! Ruokailu alkaa klo 18.30 ja kokous klo 19. Lisäksi jaamme nauhat fukseille ja kupit valmistuneille. Pukukoodi: tumma puku ja osakuntanauha.

Torstai
Vuosijuhlaviikon kulttuuriohjelma vie tutustumaan Pimé Caféen! Miltä tuntuu kahvilakokemus pimeässä? Millaista on toimia ilman näköaistia? Lisätietoa ja ilmoittautuminen tulevat myöhemmin.

Perjantai
Kansainväliset ystävämme Virosta ja Ruotsista saapuvat vieraaksemme ja järjestämme heidän kunniakseen kv-sitsit! Sitsien cocktailtilaisuus alkaa omissa tiloissamme klo 18 ja klo 19 siirrymme pöytiin. Illan teemana on masquerade, joten ota mukaasi upein naamiosi!

Lauantai
Cocktailtilaisuus osakunnan tiloissa alkaa klo 15.00. Vuosijuhlaa vietämme Kiltakellarissa (Bulevardi 44, sisäpiha) klo 18.00 alkaen. Jatkoja saavumme juhlimaan osakunnan tiloihin n. klo 00.00 lähtien.
Vuosijuhlien tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1933373483474108/

Sunnuntai
Juhlat eivät tähän lopu! Aamulla suuntaamme kohti Pataässää avaamaan äänihuulia. Tämän jälkeen palaamme osakunnalle silliaamiaiselle klo 12 alkaen.

Yllätystalvisin terveisin,

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.