Juhlakokous osakunnalla 9.9.2020

Juhlakokous osakunnalla 9.9.2020

Hei rakkaat osakuntalaiset!

Vaikka vuosijuhla nyt vallitsevan tilan takia peruuntuikin, ei se ole syy jättää juhlallisuuksia kokonaan väliin. Tämän takia pidämme ensi viikolle suunnitellun vuosijuhlakokouksen erityisenä juhlakokouksena! Tervetuloa siis nauttimaan juhlatunnelmasta syyskuun kokouksessa keskiviikkona 9.9. kello 19.00 eteenpäin. Kokouksen asialistalla on huima määrä kiinnostavia asioita, kuten Kulmakadun asukkaiden valinta, valmistuneiden kuppien ja tuoreiden civisten nauhojen jako, ansio- ja harrastusmerkit sekä inspehtori emeritus Seppo Villan kunniamerkki ja muotokuvan paljastaminen.

Pyydän kaikkia kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan etukäteen alla olevan linkin välityksellä viimeistään tiistain 8.9. aikana.

https://forms.gle/7LAAWvGWzqXUcNfF8

Mikäli olet valmistunut ja haluat saada kokouksessa kupin, tai jos olet fuksi ja haluat saada kokouksessa osakuntanauhan, vastaathan myös näitä koskeviin kysymyksiin. Nauhoja noutavien fuksien tulee saapua paikalle vähintään puoli tuntia ennen kokouksen alkua fuksitentin takia.

 

HYYn asettama henkilömäärärajoitus syksyn tapahtumiin on toistaiseksi 50 henkilöä, joten tämä koskee myös osakunnan kokousta. Tarkoituksena on saada kokous striimattua niin, että kokousta pystyisi seuraamaan etänä, mutta osallistuminen kokoukseen tai kokouksessa äänestäminen ei näillä näkymin valitettavasti onnistu. Ilmoittauduthan lomakkeella myös, mikäli olet kiinnostunut seuraamaan osakunnan kokousta striimin välityksellä. Kerromme striimauksen toteutumisesta ja välitämme linkin suoraan ilmoittautuneiden sähköpostiin.

Mitä: Juhlakokous

Miksi: Koska koronasta huolimatta on ihanaa korkata osakunnan syksy juhlavin menoin ja juhlistaa osakuntalaisten saavutuksia

Missä: Osakunnalla (ja toivottavasti striimin välityksellä etänä)

Milloin: keskiviikkona 9.9. kello 19.00 alkaen

Pukukoodi: Tumma puku, mutta emme paheksu muitakaan vaihtoehtoja. Muistathan kuitenkin, että osakuntanauhaa ja akateemisia ansio- ja kunniamerkkejä voi kantaa tumman puvun tai sitä juhlavamman asun kanssa.

Kuraattori emeritus Matin hahmottelemat koronaohjeet pätevät myös tässä tapahtumassa. Pidäthän siis huolen, että:

1.     Osallistut vain, jos olet oireeton

2.     Vältät lähikontakteja

3.     Peset kädet heti osakunnalle tullessa

4.     Yskit hihaan tai nenäliinaan

5.     Et koskettele kasvojasi

6.     Otat mukaan oma kynä äänestyksiä varten

7.     Käytät suojamaskia halutessasi

Osakunnan hallitus taas pitää huolen, että:

1.     Salissa tuolit asetetaan pidemmän välimatkan päähän toisistaan

2.     Kestimestaristo huolehtii tarjoiluiden hygieniasta

3.     Klubimestarit varmistavat, että osakunnalla on käsidesiä

Nähdään juhlakokouksessa!

Juhlaterveisin,

AinQ

Aino Salonen, YTM, HumK

Kuraattori
Varsinaissuomalainen osakunta
+358 50 461 6461
Kommentointi on suljettu.