Killasta

Maunu Tavastin Kilta ry (lyhyesti MTK tai Kilta) on vuonna 1932 perustettu, Varsinaissuomalaisen osakunnan seniorien ja muiden varttuneempien jäsenten muodostama seura. Killan toiminta on monipuolista: Teemme tutustumismatkoja Varsinais-Suomeen, tutustumme kiinnostaviin kohteisiin pääkaupunkiseudulla ja ajoittain teemme matkoja jopa ulkomaille. Kiltalaiset ottavat myös osaa osakunnan tärkeimpiin juhliin, ja järjestävät omiakin tapaamisia (mm. Nuorsenioripäivälliset) osakunnassa. Sääntöjensä mukaan MTK toimii seniorien yhdyslinkkinä, mutta  myös Varsinais-Suomen maakunnan hyväksi ja osakunnan tarkoitusperien totuttamiseksi.

Killan vuosipäivä on lokakuun 14., joka on Maunu Tavastin syntymäpäivä. Tavast oli Turun piispa 1400-luvulla, ja samalla Suomen merkittävimpiä valtiomiehiä ja kirkon johtajia.

Jäseneksi liittyminen ja tiedotus

Kiltaan liityt helposti oheisella lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR3_T3pnwmNRo5Tp5n6kQDI8LnPEeT6BA_jUhvoZ4lJlzueg/viewform

Tämän jälkeen sinut lisätään sähköpostilistalle. Sähköpostilista on Killan pääasiallinen viestintäkanava. Löydät meidät kuitenkin myös Facebookista!

Jäsenmaksun maksaminen

Killan vuosittainen jäsenmaksu maksetaan killan tilille FI85 4327 0010 3904 98
Jäsenmaksu on liittymisvuonna 10 euroa ja tämän jälkeen vuosittain 20 euroa/jäsen tai 30 euroa/pariskunta. Jos haluat liittyä suoraan ainaisjäseneksi, niin voit maksaa suoraan kymmenkertaisen vuosimaksun eli 200 euroa. Jos maksat ainaisjäsenmaksun, niin muistathan ilmoittaa siitä lomakkeessa tai sähköpostitse killan hallitukselle.